Krigshandlinger Mod De Levende

Krigshandlinger Mod De Levende

(Acts Of War Against The Living from Ninja Bambi)

Du kan være uvidende om, at du personligt begår “krigshandlinger” mod de levende, dette her er sendt til dig for at informere dig om dette, eller at give dig mulighed for at se, hvordan det kan være muligt.

Der er utallige verden over, der er klar over, og nu lever i sandheden af det legale navne bedrageri, hvor det er ulovligt at bruge et legalt navn, herefter refferet til som”de levende” det er lettere at
skrive, hvor de levende står i sandhed i en verden bygget på og drevet af kolossale løgne,
og samtidig ikke ønsker at gøre nogen skade ved forsæt til at gøre det, mens det er klart, at i tider,
hvor man er i live og i fred og bliver angrebet/af en eller anden løn krig mod dem ”de levende”, der har Skaberen/Gud-given lovlig ret til at forsøge sig og fortsætte med at leve, hvor de levende informere dem, der er uvidende, at de er af ”de levende” og bare søger at være alene og ikke søger nogen hævn og kun har brug for en måde, at fortsætte med at leve/opnå de midler ved at leve som pr. deres individuelle skikke/levestandard, som de har været vant til, eller som nu er acceptabelt gennem ændringer foretaget siden de lærte sandheden, alligevel er der dem, der stadig tilbeder det legale matrix styresystem Illusion og fortsætter med deres forsøg på at anvende den legalitet til at håndhæve den på de levende, når sådanne handlinger hertil er refereret til som krigshandlinger mod de levende, og disse krigshandlinger tager form af eventuelle/alt legalt/illegalt eller på anden måde beslutsomme aktioner mod de levende, herunder, men ikke begrænset til:

medvirken og tilskyndelse til den levende at begå bedrageri via enhver/alle bedrag forudsætninger formodninger, at de levende er legale navne og hvad alt det indebærer osv. såsom:

enhver/alle handlinger, som skader/forstyrre/forhindre den levende, at leve deres daglige liv på deres sædvanlige/valgte måde at leve, enten som den uvidende (uvidenhed er intet forsvar) eller forsætlige overtrædelser på og falske ansøgninger til de levende via enhver/alle forudsætninger formodninger frygt-taktik stressfaktorer der kræver trusler om kidnapninger indespærring voldtægter forgiftninger osv m.fl., som forårsager de levende til at lide nogen form for mental følelsesmæssige fysisk ubehag enhver forringelse af/totalt tab af fred sundhed og generel velbefindende skabte atmosfærer/situationer inducerer panik frygt tvang afsavn lidelser legemsbeskadigelse død af kødlig krop osv. alt,

hvor de levende allerede har fjernet den formodede og formodet tilknytning til kontrakten foretaget af andre efter fødslen (fødselsattesten), hvorved det er ulovligt at fungere som en 3. part indtrænger i enhver kontrakt, og hvor al tilknytning til retssystemets matrix kontrol er kendt i deres hjerter og sind, at have været brudt og det åndelige og alle andre bogstavelige svigagtige kontrakter gjort øjeblikkeligt

UGYLDIGE FRA BEGYNDELSEN NU OG FOR ALTID I AL UENDELIGHED

efter at vide, acceptere, handle indenfor denne enkle men dybe sandhed:

DET ER ULOVLIGT AT BRUGE ET LEGALT NAVN

hvilket er et falsk idol/Gudebillede konstruktion ved roden af mordet-døden-dræber verdensomspændende retssystem matrix kontrol.

LEGALITET

Det legale navn er en legal identitet og ejeren af det legale navn er IKKE den levende mand, kvinde, barn, kollektivt Børnene af Skabelsen/Gud/sandheden som de er levende født (ikke døde legale identiteter), hvor Skaberen af den legale identitet konstruktion er ejer af den legale navn/identitet og til at kræve at eje det, som ikke kan være ejet, er bedrageri.

INGEN LOVLIGE KRAV KAN RETTES MOD EN IKKE-IDENTITET

Hvor man kun bruger det, som ikke kan være ejet af en ”død identitet” hvor man er af de levende er det klart, at kun en anden af de levende kan muligvis have nogen krav til den levende i sådanne tilfælde vil de levende diskutere sådanne spørgsmål indbyrdes i fred og uden indblanding fra de dæmoniske enheder, kun dæmoner skal have navne, fra den døde-fiktions legale rige.

UVIDENHED OG VIDEN

Den uskyldige baby-holdt-i-armene, barnet af skabelsen, kan ikke være den underskrivende/legale samtykkende part til en kontrakt foretaget og sværtet i blæk kort efter indgåelsen til den fysiske form. Barnet kan ikke engang vide, hvor, hvornår eller hvad det er i denne fase af udviklingen. Kan du huske den nøjagtige dato, du blev født? Kan du sige med sikkerhed, hvor du blev født – var det i luften eller på havet eller på land (på dette sted, som er blevet lovligt opdelt op i fiktive Grænser nationalstater)? Kan du endda sige med sikkerhed, hvem dine forældre var? Hved du alt det ved første-hånds viden?

Eller er det, hvad du tror, du ved, kun hvad andre har fortalt dig? Og vi ved ikke, hvor meget folk fortæller løgne! Hvad med ‘hittebørn’ babyer? Hvad er sandheden om deres fødselsdatoer/steder/forældre?

Hvem bestemmer, hvad der ligger at fortælle om deres indrejse her i den fysiske verden? Hvilken fantasi af data-indrejse blev brugt til at skabe de fødselsattester, de fik til at bruge? Se? Det hele er rygter.

Men gennem rygter og urigtige oplysninger og antagelse og formodning er menneskeheden blevet narret til at tro, er blevet undervist gennem gentagelse og indoktrinering, at vi er det navn, der vises på fødselsattesten (og for dem i verden, der endnu ikke har en fødselsattest, er systemet meget ivrige efter at få dem underskrevet – som selv sender sine registratorer til skolerne for at få uskyldige og uvidende børn til at tilmelde sig-i et legalt slaveri! Selv gennem det lovlige kan et barn ikke indgå en kontrakt).

Fødselsattesten er en kontrakt normalt lavet mellem staten og dem, der hævder at være den/de forælder/forældre, hvor tydeligt den ene part kommer ind i denne kontrakt i uvidenhed (som staten ikke informere dem om den sande natur/fuldt ondt formål med fødsel registreringen og den afskyelige karakter af det legale navn sjæle-fælde), dermed arvesynden/Bedrageriet er på den del af staten/Skaberen af fødselsregistrerings konceptetet og alle, der går med den legale navne konstruktion.

Gennem års indoktrinering, antagelse og formodning skabt af den onde hensigt at slavebinde og parasitte af menneskeheden, vi alle har været fodret-med, mens vi ingen anelse havde om at vi begår bedrageri ved at bruge/hævde at være det legale navn som gjorde at vi blev gjort til at være skyldige i øjnene af det onde kontrolsystem, så uanset hvad vi gjorde eller ikke gjorde, var vi forbrydere som standard, og det er sådan de, som ville være vores Mestre har skabt og foreviget den største kriminalitet og fidus nogensinde, og det er, hvad vi har lært som værende et “normalt liv”. Vi vidste ikke bedere.

Nu da sandheden er afsløret. Er bedrageriet og fidusen blevet afsløret.
BABYLON ER FALDET
De RIGTIGE kriminelle er dem, der skabte den falske virkelighed matrix kontrol retssystem og dem, der fortsætter – set i lyset af denne sandhed som længe har været afsløret, delt og offentliggjort på alle niveauer i samfundet på verdensplan – at tilbede det, dem der med glæde eller selvisk håndhæver det, til dem, der i deres vrangforestillinger gør en karriere ud af at opretholde det for enhver pris ved deres vilje opretholde det “status quo” gennem deres egen forsætlig uvidenhed og skizofren/sociopatisk sindssyge. Disse er primært dem, der forsøger at forsvare deres igangværende troskab til straffe-retlige slaveri-system og forsøger at forsvare deres åndelige, følelsesmæssige og faktiske kropslige skader, som de er personligt ansvarlige for at begå ikke bare på hinanden (legale navne tilbedere og uvidende brugere er ikke “de levende” som de er “døde” af samtykke til at være en legal fiktion en juridisk person), men på den levende som de også gør tankeløse udtalelser om som, “jeg er bare gør mit job”.

ET typisk frontlinje ansigt af onde hensigter er de betalte lejesoldater, såsom bevæbnet politi (skræmmende kriminelle med pistoler, der er så hjernevaskede at de vil jage, stjæle, kidnappe, voldtage, slå og dræbe, og derefter gå hjem og lege med deres børn og fortælle deres børn at de ikke skal gøre nogen af disse ting, at være rare og ikke slå deres lillesøster/ bror/ven, etc.), og de statslige sanktionerede tyve, der ved bedrag og trusler om vigtig kraft (bevæbnet politi) mener, at de har ret til at stjæle hvad der ikke er deres, at tage boliger og andre elementer til at afvikle virksomhedens penge krav sværtet på papir (alle legale ting er alle fiktionelle ting), som bogstaveligt er et Papir Hav, som menneskeheden har været ved at drukne i – de levende og de “døde-ved-samtykke” er ens.

Undtagen de levende ikke længere samtykker!
Og de døde-ved-samtykke er allerede “døde”, så det legale retssystem kontrol matrix er ligeglad med dem alle! Tja, det bekymrer sig ikke om andet end sin egen kontrol, magt og profit.

Og det er grunden til, at verden er i frygt-fulde tilstand, som den er.

Hvis du tror, du har NOGEN myndighed overhovedet til at gøre, hvad du gør, der forårsager skade du tager fejl ..

Al opfattet myndighed er UGYLDIG
Og hvis du tror du har nogen form for uddannelse/kvalifikation, der giver dig ret til at foretage dig noget som helst/tage nogen som helst beslutninger, der forårsager skade, såsom at Administrere giftige piller, du tager fejl.

Siden det legale navne bedrageri er blevet afsløret er ALTING ændret.
Verden er ikke længere den du troede den var.
Det er tid til at vågne op.
ONDSKAB
Den oprindelige Onde hensigt fra et par stykker, de, der troede, det var en rigtig god idé at slavebinde menneskeheden i lovlighed har forvandlet sig over tid i et samlet verdensomspændende helveds scenario på jorden, hvor den uvidende og blinde og retarderede som gør det onde bud binding fra deres mestre og foretager alle deres beskidte gerninger for dem, at skade og dræbe deres naboer (og ironisk nok dem selv på samme tid) for at fortsætte med at gøre det samme, indtil de dør (beholde deres slave løn/drive deres forretning, hvor alle frugterne af deres sved-egenkapital-arbejdskraft beskattes i et utal måder efterlader dem fattigere hvert år og sikre, at de bogstaveligt talt betaler for krigsmaskiner), og til at øge overskud for deres virksomhedernes mestre (oprette/kræve flere penge) fra hinanden i en vanvittig spiral af grådighed, frygt, misbrug, tyveri, død og ødelæggelse, mens de onde kriminelle bagmænd, dem, der er skjult-fra-syn, og dem, der ikke er så skjult-fra-syn gør obskøne overskud suget ud fra den selvsemme livskraft energi fra resten af os.

Menneskeheden er blevet narret af mord-død-dræbe-gru-gå-runde af deres “normale liv”, hvor krige og alle former for langsom, smertefuld skade på hele menneskeheden og hele naturen har været bare ‘forretning som sædvanlig’, STOR forretning!

Hvis du læser dette og kan ikke forstå

HVORDAN DU FORÅRSAGET SKADE

i går, eller allerede i dag, og vil skade igen i morgen, hvis du ikke stopper noget du gør, som forårsager skade, og ændre dit sind om, hvad du er villig til at fortsætte med samtykke til, så er du virkelig død, og enhver gnist af ren, kilde, skabelse hjerte-liv, du kan have haft er væk – eller har aldrig var der. Sådanne væsener sammenlignes med ‘Bio-Borgs «.

Selv »Bio-Borgs” må erkende, at noget har ændret sig – også selv om de ikke kan ændre deres egen programmering, derfor skal deres Mestre kontrollere dem. Legalitet er det system, som dem, der ikke vil blive en af de levende som skal holdes under et styresystem til at forhindre deres begær for ulovlig slagtning, og retssystemet gør dette, som det er beregnet til at gøre, det viser kontrasten mellem Demon og det levende, hvor systemet vil styre deres egen dæmoniske-art. Lad legalitet have at gøre med dem, der har BRUG for det til at stoppe dem fra at dræbe andre.

Lad dem, der er betalt-til-dræbe dæmoner, politiet, holde de andre dæmoniske mordere væk fra gaderne, med alle midler. De levende har ingen lyst til at være prisgivet af vanvittige, morderiske dæmoner som kører rundt over det hele, så når du begår krigshandlinger mod de levende, så er det der, du vil lade det legale system vide, at DU er en morderisk dæmon og har behov for at blive låst inde.

VED ENS HANDLINGER ER MAN KENDT

Hvor der er godt må der være en kontrast af ondt, og dette system er blevet skabt på den måde, det er i orden, hvis en dag, skulle nogen vågne op og indse det og vide, at

Jeg er ikke en dæmon.

Jeg har ikke noget navn.

Jeg dræber ikke.

Jeg gør ikke skade.

Lad mig være.

Jeg er af de levende

og fortælle, hvad de ved, til andre, så de kan finde ud af, hvem de er, og hvad de ikke er.

DEN STORE ILLUSION

Sandheden om det legale navne bedrageri blev afsløret ind i bevidstheden og senere har Pave Francis frataget alle virksomhedernes og åndelige immunitet fra alle i hans

1st Motu Proprio Apostolic Letter in 2013.
(1. Motu Proprio (Korrekt bevægelse) Apostolske Brev fra 2013).
Hvis betydning er enorm, og hvor du troede, du kunne stjæle fra, eller dræbe nogen, og “slippe afsted med det”, fordi det er dit job, og du bliver betalt for at stjæle eller skade eller dræbe, såsom en foged eller en soldat eller en politibetjent eller en læge der udsteder recept til giftige piller/intravenøs giftig medicin mv. mm., begynd at kigge på, hvordan denne situation ændret sig.

Husk: Uvidenhed er intet forsvar.
Et Maxim af Lov:
Legalitet er ikke virkeligheden.

Noget, som ikke er VIRKELIGT er fiktion.

Vi har været i en tilstand af illusion så længe.
Vi indvilliget i at være en del af det legale fiktions realm i total uvidenhed og nu hvor vi har sandheden er det op til hver enkelt af os at vælge, hvad vi ønsker at støtte, og hvad vi skal stå for uanset hvad vores personlige ideer om vores egen Skaber/Gud er.

Vil du står på siden af Livet eller på siden af det legale/bogstavelige Mord-Død-Dræb?

Mange har allerede valgt “livet’.

Når vi indser det sande omfang af, hvad der er foregået, og den sandhed, at det er ulovligt at bruge en legalt navn, kan vi tydeligt se, at retssystemet håndhævere/tilbedere fortsætter med at bruge bruge alle former for tvungen assimilering eller integrations metoder, de kan i deres ulovlige forsøg på at bringe den levende tilbage i retssystemets jurisdiktion. Dette udgør blot endnu mere kriminalitet, på toppen af alle de andre, der bliver begået mod menneskeheden, og skal stoppe nu.

“Tvungen Assimilation/Integration ‘- der er den “Borg” ting igen!

Begå ikke yderligere Krigshandlinger mod de levende.

Hav fred. Hav kærlighed til alle børn i Skabelsen og vid dette:

Hvad du gør ved en du gøre ved alle, og det omfatter også dig selv, fordi det, du ønsker for andre ønsker du for dig selv.

Det er den gyldne regel.

Med kærlighed, fra de levende

*

https://ninjabambi.wordpress.com/2015/08/22/acts-of-war-against-the-living/

Krigshandlinger_mod_de_levende_dansk_oversaettelse

*

Reklamer

One thought on “Krigshandlinger Mod De Levende

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s