#SCHOOLGATE – Skandale

#Schoolgate  – Universal Undervisnings Skandale

 #SCHOOLGATE-logo4

Fakta: Det er ulovligt at bruge et legalt navn og dog indskriver/registrere uddannelsessystemet børnene under det Legale Navn på fødselsattesten.
Dette er bedrageri.
Det uskydige barn er så systematisk indoktrineret til at tro det ER navnet son er ”råbt op” i det ”Daglige Registrerings Ritual” (se nedenunder).
Og så begynder hjerne(-vasken) kontrol/undervisning af den kriminelle svindler, af disse karriere kriminelle svindlere kaldet ”lærere”.

Efter endt uddannelse vil du begynde dit liv som karriere kriminel ved at have opnået dine kvalifikationer ved ulovlig brug af det legale navn.

Du vil opnå beskæftigelse i dit valgte område og fortsætte med at følge ordrer, tage beslutninger, fordømme, udføre pligter, give behandlinger, selv, dræbe andre, i din rolle/funktion/myndighed/jobbeskrivelse, al denne aktivitet, og de effekter dine handlinger har på andre og verden er forankret i dit bedrageri opnået på ulovlig vis uddannelse/certifikater/kvalifikationer/grader og endda i din ulovligt underskrevede jobansøgning.

Husk, det er ulovligt at bruge et legalt navn.

Det er bedrageri..

Når et bedrageri en gang er afsløret gør det, det som er baseret på det oprindelige bedrag ugyldigt – certifikater/kvalifikationer/grader osv. er ikke det papir værd de er skrevet på!

Enhver, der udfører en rolle baseret inden for en ulovlig opnået uddannelse gør det ulovligt, og har ingen ret til at gøre sådan ingen beskyttelse og er under fuldt personligt ansvar for eventuelle/alle skader, der udspringer af foranstaltninger, der træffes ”på job”, Ingen virksomhedernes immunitet eksisterer nu. Ingen arbejdsrelaterede forsikringer eksisterer fordi en forsikring skal underskrives i det legale navn.

Alle kontrakter er gjort ugyldige på grund af afsløringen af bedrageriet og det legale navne bedrageri er for længst blevet afsløret. Uvidenhed i sager om lov/lovlighed er INTET forsvar.

Det Daglige Registrerings Ritual: The Daily Register Ritual

For mere information om det Legale Navne bedrageri og om hvordan menneskeheden er blevet narret til et liv i kriminalitet og løgne af selve karakteren af dette system kaldet “normalt” læs/besøg:

Babylon Is Fallen

Lose The Name

#Namegate

Legal Name Fraud Radio

Kate of Gaia

Ninja Bambi

#Schoolgate

schoolgate_dansk

BabylonErFaldetlogo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s