KRYDS & BOLLE

KRYDS & BOLLE

Hvad ville være den perfekte fælde? Hvilken fælde ville være den mest perfekte fælde man ville falde i gang på gang. I et ord? Tosset.

Det legale navn er den mest pefekte fælde til at holde folk forsat prøvende at få hævn over et eller andet blot for at finde sig selv kvalt langsomt i den stadige strammere løkke… Tab af opfattet frihed, bogstavelige ting som penge illusioner osv.

tic-tac-toe

Der er illegalt at have et legalt navn. Tag det der fra i et hvert/alle legale verdens spil og du vil se fælden. Det er det samme som at spille Kryds & Bolle …. det er et sjovt spil i et stykke tid indtil du finder ud af det, når du har regnet ud at, spillene begynder og ender med et TRÆK/UAFGJORT og når du så kender tricket og at tricket ALTID ender i et træk/uafgjort keder du dig temmelig hurtigt.

Menneskeheden har trukket det det lange træk ver-sion af vind/tab/træk prøver stadig at vinde/nøjagtig en eller anden hævn et eller andet sted i deres sind. Det er et spil af X’er/X-cess-overskydende og O’er/owes-skyldnere/oh’?s. Kisses and hugs(xxxooo)-kys og kram/Ka-cess and hogs-sanger og kroge.

Når du engang finder ud af det, indser-real-ize du meget hurdigt med real-eyes virklige øjne hvilket utrolig spild af liv/tid/rum denne virkelighed har i DIN verden. Himlen ved at du allerede har kysset og blever venner med enhver n-am-me (name/navn)/enemy fjende i dit sind. Du lader fortid være fortid, den er hvad den er, kortene falder hvor de falder Jeg er ok, ok sindsstemning. Sindet, er trods alt det eneste sande hus, du har, og nemt kan halvere.

Det er virkelig bare sund en fornuft ting. Hvis hævn ikke kan ende med dig, hvor vil det så ende? Når man vælger ikke at blive skadet ved IKKE at skade andre, modtager man det man har valgt, hvor den anden ver-sion tilsyneladende allerede er den “normale” virkelighed.

Der er kun et formål med et legalt navn og det er to do/due-atgøre/igenem noget legalt at gøre noget sådant ødelægger din sjæl og skader hele den collektive bevisthed H-I’VE-kube/dualitet/som, jeg har en vej/sti/navn.

Yeah-jaa…yaw/retning-way-vej/navn….det legale navn er den døde sjæls cerfikat. Yah-way…yaw-gab er ikke uendelig men yawn-gaben er hvilken yawn-gaber er du? Den der gør sig klar til at gå i seng elle den der gør klar til at stå op? For dem af en højere sind vil se, at du skal både være det ene og det andet på samme tid.
Det legale navn er en ingen gevinst/prøver på at vinde singularitet’s fælde.

IMAGEFORtictactoe

Det får dig til at identificere dig med noget UDENFOR dig selv og det separere dig fuldstændig fra resten af bevistheden. Nogen kan se det som himlen vs. helvede du kan bruge hvilken som helst allegori, der virker for dig så du kan se denne singularitet. Bogstaveligt talt i den mest bogstaveligste forstand, idol tilbedelse. Masser af spor og søm-clues and clous derude.

Dette lille legale navn der er illegalt at bruge ødelægger Babylon i dit sind i et split-sekund som et lyn der lyser dig op fordi du rent faktisk til sidst lærte at lysne op og lade dem der har valgt at gå til helvede gå.

Det bliver kun bedre eller værre herfra: det legale navn siger det hele, at det vil blive MEGET værre om kort tid.

Kate

https://kateofgaiatrans.files.wordpress.com/2014/01/kryds-bolle-tic-tac-toe.pdf

Tic-Tac-Toe (English)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s