#NAMEGATE

#NAMEGATE : Den Universale Politiske Skandale

Resultatet heraf er, at alle tidligere opfattede myndigheder nu er UGYLDIGE.

#NAMEGATE-LOGO-small

Hvorfor?

  • Alle VALG-KORT registreringer er BEDRAGERI fordi det Legale Navn/I.D. er brugt til at registrere en stemme. Dersom det er sandt at al brug af et Legalt Navn er BEDRAGERI, som er ULOVLIGT, som følger af dette er alle registrerede valg papier ULOVLIGE! Som betyder at alle deres stemmer også vil være/er ULOVLIGE!
  • Når BEDRAGERI en gang er opdaget, er ALLE kontrakter, ALLE dokumenter, ALLE aktioner som resultat fra det oprindelige BEDRAGERI UGYLDIGE – fra begyndelsen – Ab Initio, Nunc Pro Tunc. FAKTA: Der er ingen forældelsesfrist på forbrydelsen BEDRAGERI!
  • Alt af det ovenstående er legale fakta resulterende i den største SKANDALE i historien – NOGENSINDE! Glem alle de andre politiske skandaler som omvæltende karrierer og hele regeringer! Dette er roden: #Namegate! Ingen i nogen som helst ministerpost har den legale ret til at være der hvis de kræver at de er blevet valgt til posten via registerede stemmer!
  • Der er INGEN legitime regeringer, præsidenter/statsministre, premierministre, politikere, borgmestre osv. ALLE offentlige kontorer som hidtil hævdede at have en position som “myndighed” er ikke længere i stand til at komme med sådanne påstande. Der er ingen legetim myndighed nogensteder. Den Legale Navne Bedrageri Skandale, som er kendt som #Namegate, er BEVIST positiv, hele konstruktion af styresystemet /regeringenes, politiske indflydelse og beslutningstagning har nu nået sin ende. UGYLDIG!

Læs Babylon Er Faldet” eller mere om den legale navne bedrageri fælde, og om hvordan kontrolsystemet blev sat op for at slavebinde og kriminalisere menneskeheden.

 

.namegate

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s