Babylon Er Faldet

BabylonErFaldetlogo

1. NAVN
Hovednøglen til hele system/KRONE VIRKSOMHEDS spil. Navnet er omdrejningspunktet til hele den legale/kontrol konstruktion.Uden et LEGALT NAVN, som er dit samtykke ved, at vedkende sig at være det sagte navn, kan system vampyerne bogstavligt talt ikke ernære sig af dit livs blod/kreation kilde-energi dette er typisk vist i de fysiske matrialer vi samler.Det er kun samtykket til at være/bruge/have et LEGALT NAVN/Mærke af Dyret som kræves for din absolutte åndelige kontrakt/aftale med djævle motivet til, at være i FULD MAGT OG EFFEKT med dig som SLAVE og dem som HERRER. Som BEVIS, kig og se hvor meget af dit livs/eksistens som indvoldvere et LEGALT NAVN og du vil se foranstaltningen som kontrol systemet har over dig.

2. REGISTER/REGISTRERING
Enhver/alle ting registeret er FULDT OVERGIVET til Kronen UDEN legal regres (retsmidler) indtil sådanne ting er fjernet ved, at afsløre INTENTIONEN af dem som tjener Krone Virksomheden til at begå bedrageri vidende/uvidende. Eks. Et barn der er REGISTERET er KRONE EJENDOM ved den uvidende vedkendelse hvor sandheden af REGISTERING ikke var frembragt om hvilket var den originale INTENTENTION af KRONE VIRKSOMHEDENS TJENERES EJERE, at få mennesker til at ofre deres børn uvidende til slaveri af krop, og dermed sjæl. Det er sjælen de virkelig er ude efter, så hold det i tankerne.

3. PENGE, GULD, SØLV, AKTIVER, BITCOIN osv.
Er ALLE illusioner af værdi hvor DU er den sande skaber af alle fysikske manifestationer. Penge, ekstern værdi, har været redskabet som treide-part ”mellem-manden” som har gjort dræning af din magt muligt. Penge og des lige har kun værdi hvis man er blevet narret til at tro at de har. Denne illusion er den ultimative distraktion og ødelægger af skaber-sjæle, helt bogstaveligt. ALLE penge er basseret på sjæle-KONTRAKTEN almindelig kendt som FØDSELS-ATTESTEN.

4. FØDSELS-ATTESTEN
Den originale synd KONTRAKT. Navnet du tror/kæver som dit er IKKE din kreation. Det ”antagede NAVN” var kreeret af dine forældre/familiemedlemmer/adoptiv forældre, IKKE DIG. Det er en ORIGINAL KREATION manifesteret af en anden, det vil sige, på den ene side, RIGISTERET hvilket gør det til KRONE VIRKSOMHEDENS EJENDOM som tidligere nævnt. Det er ved dette bedrag at DIN sjæl bogstaveligt talt var og er gjort til slave og som ALLE PENGE/GÆLD er skabt af. EN GÆLDS OBLIGATIONS ”værdi” er placeret i FØDSELS-ATTESTEN basseret på det antagede argument af SKAT, LÅN, GÆLD et barn er forvendtet at betale så længe det er en del af dette BEDRAGERI begået mod menneskeheden. eks. Hvis nogen er forventet, at betale en vis mængde i skat ect. I deres livstid, OBLIGATIONEN er derved givet en GÆLDSVÆRDI. Et barn født ind i en rig familie vil have en højere gældsværdi obligation end nogen som er mindere privilligeret mindre opfattet “indkomstgruppe” bedømmelse. Dette er slavehandel på sit fineste som deler og erobre menneskeheden ind i et TJENE/KASTE/HIRAKI system der omfatter planeten.

5. KOMMANDO OG KONTROL
Domstolene og regeringen er system slaverne indenfor, købt og betalt for hvor de sande komando og kontrol aspekter er POLITI/MILITÆR som frontlinje hunde og frygt kontraktore for dem over domstolene og regeringerne så som BANKERNE/RELIGIONER og dem der kontrollere dem. Domstolene er blot fyldstof til denne ”sandwich” af bedrag og illusion. Uden muligheden for at lave en KONTRAKT via enhvert/alle NAVNE ved frontlinje niveau, er hele kontol systemet destrueret, mest vigtigt for dem på toppen af denne åndelige slave pyramide. Uden NAVNET, vil alle niveauer ovenover i sidste ende blive udslettet fuldstændigt.

6. TRIPLE KRONEN
Består af Rom, City of London Crown Corporation (Byen af London Krone Virksomhed) og Washington D.C. De er den uhellige treenighed af 3 i 1, 1 i 3 klart illustreret i Papal Kronen: Religion, for kontrol af tro, sind og åndelighed af menneskeheden, domstole og banker til at kontrollere penge/obligationer og verdens Politi/Militær til at knuse modstand og agere som frontlinje kontraktorer af sjæle ekstraktioner.

7. FYRSTENDØMMER AF MØRKE
Dette er den sande natur af spillet som størstedelen af menneskeheden er blind for. Religioner er blevet brugt til at separere dig fra kilden ved at lavde en tro, at ”gud” er ekstern og bruger ”frelser” programmet til at forstærke dette. Penge er det redskab der er brugt til at holde mennesker i det fysiske-kun rige ved at få dem tilsidesætte en ekstern ”værdi” på alting hvor ingenting ville eksistere uden menneskerne og deres kreativitet.

Fysisk død og ødelæggelse er redskabet brugt til nedtrykke din sande essens som er hele skabelsen selv. Værktøjerne der anvendes er sprog med korruptionen af den rene frekvens intention med flere meninger af samme lyd/frekvens, der bruges ORD og STAVELSER (engelsk: spellings – to cast spells – at fremsige trylleformulare) (helt bogstaveligt), dermed dele og erobre os omdirigere vores energi til DERES kreationer og kontrol.

Disse identiteter KAN IKKE skabe noget da de er sjæle-løse og der igennem helt og aldeles magtløse. De ved dette, og er absolut skrækslagne, fordi dette staver/spells deres undergang, en gang for alle. Vi er liv med bevisthed hvor disse identiteter er bevisthed uden liv/sjæl/ånd. De er FULDSTÆNDIG OG UDELÙKKENDE AFHÆNGIGE af at få vores SAMTYKKE eller åndelige kontrakt aftale og dette er nemt opnået gennem NAVNE bedraget, købe folk, egoistiske bekvemligheder ect. Hele deres korthus/pyramide er BASERET på denne fakta. Vi er benzinen til deres system/vogn. Uden åndeligt brændstof, er de ødelagt.

Det største program vi render ind i med masserne er den store vandtro til deres egen magt og hvem de virkelig er. Et mesterligt job er gjort for at få menneskeheden til dette niveau af åndelig svaghed og komplet uvidenhed. Det var intentionen at korrumpere de gamle sandheder, omskrivning af vores fortid og præsentere dette i skolerne, kirker og alle niveauer af ego akademier. Gentag løgnen ofte nok og folk vil tro den. Det er langt lettere at en sælge en kæmpe løgn til masserne end at sælge os dem en efter en.

Medierne er hoved redskabet af tanke distration og manipulation til at forstærke løgnene vi var fyldt med som børn og op til vores nuværende tilstand. Vi har mange sjæle-løse identiteter på denne planet langt de fleste er anbragt i positioner af magt og kontrol, det være sig politi, domstolene, kirker, regeringer, skoler, militær på alle niveauer. Frygt er deres eneste værktøj og når man ser ens sande udødelige natur, så bliver man urørlig: bogstaveligt talt.

Masse hypnosien af menneskeheden er dyb og du vil møde all nivuer af modstand fra venner, familie, arbejds kollegier ect. Du skal ikke bekymre dig om at forsøge at vække dem der vedkender sig at være døde. Kendsgerningerne til at bevise dette er lige der for alle at se så det er op til dem at kigge, ikke dig. Helt simpelt plant et frø og gå igen. De er de samme som i allegorien Noa’s Ark som kom for sent; lad dem drukne.

Vi er nu ved kulminationen af at tilintetgøre disse identiteter en gang for alle og de trækker al frygt-porno’en ud, illusioner og desperattions propper og i den proces synker de deres ejet skib hvor jeg nu bare giver dem en bedere proptrækker. DIG og kun DIG kan redde dig selv ingen anden kan så stop med at slå dig selv ihjel ved at prøve på det. Lad de døde begrave de døde og måske vil de finde ud af det i næste runde men de er IKKE din bekymring. Hold kursen. Vejen hjem er sandheden kun og intet andet. Din villighed til at stå i sandheden er din alene og til den grad du vil stå vil være den samme grad du vil blive urørlig åndeligt. Som foroven, således forneden trods alt. Der er ingen ”gylden middelvej” her, du er enten inde eller ude af Babylon.

Du er enten herre eller slave, dødelig eller udødelig. Sjælen, DIG, er uendelig mens kroppen blot er en biologisk computer du operere. Din computer er infiltreret og korruperet (reptil hjernestamme/sammen smeltede kromosomer) og separeret fra hjerte kilde sind. De sjæle-løse kan ikke erfare medfølese så lad være med at forvendte at de kan. De er de samme som disse terminator droner i filmene, programmeret til kontrol og drab uden anger og er lette at få øje på. De er over det hele inkulderet din ejen familie, venner, ect. Og alt du behøver at gøre er at ”føle” dig vej igennem. Lad dine instinkter og dit hjerte være din guide.

Vi renser denne virkelighed for disse parasitter eksponentielt nu hvor universel lov hersker suverænt hvor ingen skal eller kan overtræde. De er mestre i bedrag så lad ikke din kærlige medfølese blive brugt imod dig, noget der har været deres mest magtfulde værktøj. Bio Borg identiteterne er allerede livsløse og er afhængige af at være i stand til at suge livet ud af dig men, som enhver vampyr, kan de ikke komme ind i din reallitet uden din invitation. Enhver brug af det legale NAVN er den eneste invitation de behøver så det er bedst at klippe dine bånd og samtykke til det. Bare forstå dette koncept og du har allerede klippet marionet dukke-trådene og din kausale evne returnerer øjeblikkeligt i forhold til din evne
at være ansvarlig med det ultimat af beføjelser.

Til de ”levende døde” (og du ved hvad du er), din tid er ovre, dine bedrag er magtesløse og lidt efter lidt i nuet bliver du slettet fra bevidstheden for den invaderende parasit du er. Vi af den levende sjæl er vågne, bevidste og genvinder vores virkelighed, hvor din aldrig eksisterede. Kort fortalt, ja, du er dømt.
Ha en god dag! Kate!!!

Babylon Er Faldet 

Original ‘Babylon Is Fallen’ by Kate of Gaia

 

 

Kate Of Gaia’s Website

Legal Name Fraud Radio XT

BabylonErFaldetlogo

 

.

Reklamer

One thought on “Babylon Er Faldet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s